Uw aankoop zorgt voor een regio waar geleefd en beleefd wordt! Inloggen 0   producten

Instructievideo's

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. In onze video's gebruiken we vele plaatjes èn meer dan 1000 woorden... ​​​​​​​​​​​​​​

De instructievideo's bestaan simpelweg uit een schermopname van de computer, waarbij we zelf alle stappen uitvoeren en toelichten. U kunt de video onbeperkt terugkijken, pauseren of terugspoelen.

Ideaal!​​​​​​​

Een greep uit de onderwerpen die u hier kunt vinden:

• Uw bedrijfsprofiel wijzigen
  • Uw webpagina bijwerken
  • Uploaden nieuwe producten in de webshop
  • Uw voorraad bijwerken
  • Nieuwe gebruikers toevoegen
  • Uw bestellingen verwerken
  • Uw bestelstatus doorgeven

Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te geven. Door op 'Instellingen' te klikken, kunt u meer lezen over onze cookies en uw voorkeuren aanpassen. Door op 'Alle cookies toestaan’ te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Privacyverklaring.